Tajuk : Popia Coklat Nestum, Biskut Laku Keras Di Kalangan Anak-anak
link : Popia Coklat Nestum, Biskut Laku Keras Di Kalangan Anak-anak
Popia Coklat Nestum, Biskut Laku Keras Di Kalangan Anak-anak
Tak adalah awal sangat, kalau nak cuba buat biskut raya... sekarang pun anda sudah boleh mula. Dan pastinya kaum mak-mak suka buat biskut yang anak-anak suka makan. Ini salah satu biskut yang laku keras bagi anak-anak, resepi yang dikongsi Puan Cik Eirah Abraham. Jom cuba!
Bahan-bahan diperlukan:
Kulit Popia
Gandum
Minyak
Coklat masakan
Nestum
Cara buat:
Kulit popia itu ikut suka nak potong berapa, kalau suka makan kecil anda boleh potong banyak.
Saya cuma bahagi kepada 4 bahagian.
Gulung kulit popia, lekatkan guna bancuhan gandum. Kemudian jemur sekejap bagi dia keras. Selepas itu boleh goreng dan toskan minyak.
Cairkan coklat masakan. (Saya guna coklat masakan yang biasa, beli kat kedai barangan kek)
Celup popia tadi dalam coklat dan salutkan dengan nestum. Nak masuk dalam peti ais pun boleh kejap bagi coklat itu keras. Tak bubuh tak apa, nestum boleh guna pelbagai perisa.
Tapi kalau yang original lagi best! Serius ni salah satu makanan kegemaran anak-anak.
✍ Sumber Pautan : ☕ Siakapkeli
Kredit kepada pemilik laman asal dan sekira berminat untuk meneruskan bacaan sila klik link atau copy paste ke web server : http://ift.tt/2r634Oi
(✿◠‿◠)✌ Mukah Pages : Pautan Viral Media Sensasi Tanpa Henti. Memuat-naik beraneka jenis artikel menarik setiap detik tanpa henti dari pelbagai sumber. Selamat membaca dan jangan lupa untuk 👍 Like & 💕 Share di media sosial anda!
Tak adalah awal sangat, kalau nak cuba buat biskut raya... sekarang pun anda sudah boleh mula. Dan pastinya kaum mak-mak suka buat biskut yang anak-anak suka makan. Ini salah satu biskut yang laku keras bagi anak-anak, resepi yang dikongsi Puan Cik Eirah Abraham. Jom cuba!
Bahan-bahan diperlukan:
Kulit Popia
Gandum
Minyak
Coklat masakan
Nestum
Cara buat:
Kulit popia itu ikut suka nak potong berapa, kalau suka makan kecil anda boleh potong banyak.
Saya cuma bahagi kepada 4 bahagian.
Gulung kulit popia, lekatkan guna bancuhan gandum. Kemudian jemur sekejap bagi dia keras. Selepas itu boleh goreng dan toskan minyak.
Cairkan coklat masakan. (Saya guna coklat masakan yang biasa, beli kat kedai barangan kek)
Celup popia tadi dalam coklat dan salutkan dengan nestum. Nak masuk dalam peti ais pun boleh kejap bagi coklat itu keras. Tak bubuh tak apa, nestum boleh guna pelbagai perisa.
Tapi kalau yang original lagi best! Serius ni salah satu makanan kegemaran anak-anak.
✍ Sumber Pautan : ☕ Siakapkeli
Kredit kepada pemilik laman asal dan sekira berminat untuk meneruskan bacaan sila klik link atau copy paste ke web server : http://ift.tt/2r634Oi
(✿◠‿◠)✌ Mukah Pages : Pautan Viral Media Sensasi Tanpa Henti. Memuat-naik beraneka jenis artikel menarik setiap detik tanpa henti dari pelbagai sumber. Selamat membaca dan jangan lupa untuk 👍 Like & 💕 Share di media sosial anda!
dengan itu Perkara Popia Coklat Nestum, Biskut Laku Keras Di Kalangan Anak-anak
Kini anda membaca artikel Popia Coklat Nestum, Biskut Laku Keras Di Kalangan Anak-anak dengan alamat pautan https://timesnewmalaysia.blogspot.com/2017/05/popia-coklat-nestum-biskut-laku-keras.html
0 Response to "Popia Coklat Nestum, Biskut Laku Keras Di Kalangan Anak-anak"
Catat Ulasan